اندیشه، زندگی، سعادت

اندیشه و تفکر در باره زندگی و راه سعادت

اندیشه، زندگی، سعادت

اندیشه و تفکر در باره زندگی و راه سعادت

نعمتها و اموال دنیا برای کیست؟

نعمت های حلال نعمتهایی هستند که پاک هستند و دور از پلیدی هستند. این نعمتها برای انسان آفریده شده و استفاده از آن برای هر انسانی آزاد است. استفاده از حلال بودن نعمتهای ذکر شده توسط خدا برای همه مذاهب می باشد. حرام کردن حلال خدا در قرآن کریم نکوهیده شده است.

نعمتهای حلال دنیا در بهشت وجود دارد البته خالص آنها یعنی اینکه استفاده از آنها هیچ المی و دردی را برای انسان در پی نخواهد داشت.

شکر و سپاس خداوند از برخورداری از این نعمتها توسط انسانها نشانه قدرشناسی اوست.

خدا را سپاس می گوییم که زمین را محل امن و آسایش ما قرارداد و آسمان را سقفی و حائلی در برابر آسیبها قرارداد. خداوندا! نعمتهای پاکیزه و حلالت را از ما دریغ مدار!


امروز چیزهای پاکیزه برای شما حلال شده؛ و (همچنین) طعام اهل کتاب، برای شما حلال است؛ و طعام شما برای آنها حلال؛ و (نیز) آنان پاکدامن از مسلمانان، و آنان پاکدامن از اهل کتاب، حلالند؛ هنگامی که مهر آنها را بپردازید و پاکدامن باشید؛ نه زناکار، و نه دوست پنهانی و نامشروع گیرید. و کسی که انکار کند آنچه را باید به آن ایمان بیاورد، اعمال او تباه می‌گردد؛ و در سرای دیگر، از زیانکاران خواهد بود. (مائده / ۵)

ای کسانی که ایمان آورده‌اید! چیزهای پاکیزه را که خداوند برای شما حلال کرده است، حرام نکنید! و از حد، تجاوز ننمایید! زیرا خداوند متجاوزان را دوست نمی‌دارد. (مائده / ۸۷)

بگو: «چه کسی زینتهای الهی را که برای بندگان خود آفریده، و روزیهای پاکیزه را حرام کرده است؟!» بگو: «اینها در زندگی دنیا، برای کسانی است که ایمان آورده‌اند؛ (اگر چه دیگران نیز با آنها مشارکت دارند؛ ولی) در قیامت، خالص (برای مؤمنان) خواهد بود.» این گونه آیات (خود) را برای کسانی که آگاهند، شرح می‌دهیم! (اعراف /۳۲)

پس، از آنچه خدا روزیتان کرده است، حلال و پاکیزه بخورید؛ و شکر نعمت خدا را بجا آورید اگر او را می‌پرستید! (نحل / ۱۱۴)


خداوند کسی است که زمین را برای شما جایگاه امن و آرامش قرار داد و آسمان را همچون سقفی (بالای سرتان)؛ و شما را صورتگری کرد، و صورتتان را نیکو آفرید؛ و از چیزهایی پاکیزه به شما روزی داد؛ این است خداوند پروردگار شما! جاوید و پربرکت است خداوندی که پروردگار عالمیان است! (غافر / ۶۴)


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد